Wij zijn er ook voor Uw zakelijke verzekeringen met onze expertise

Wij zijn jaren actief in de watersportmarkt met een grote verscheidenheid aan producten. Naast het feit dat wij een van de belangrijkste, gespecialiseerde, aanbieders van bootverzekeringen zijn, bieden wij ook een totaalaanbod van verzekeringen aan de watersport gerelateerde bedrijven.

Ondernemen is een vak apart. Risico’s afwegen ook. Wij helpen u daar graag bij. Op deze site vindt u meer informatie over de verschillende verzekeringsmogelijkheden.

Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis risicoscan. U weet dan welke risaico’s iu als ondernemer loopt. Nadat wij aan u een aantal vragen hebben gesteld ontvangt u een overzicht van zaken waarvoor uw type ondernemen  (extra) kwetsbaar is, gezien de sector waarbinnen u actief bent.

 

Waarom Henskens Yachtverzekeringen voor zakelijke verzekeringen?

Op alle producten zijn de volgende belangrijke kenmerken van toepassing:

– Maatwerk mogelijk.

– Scherpe premie.

– Deskundig advies medewerkers.

– Afhandeling schade door experts.

– Veel kennis van de watersportmarkt

 

Doelgroepen

Binnen de watersportsector zijn verschillende doelgroepen te benoemen. Er zijn twee hoofdgroepen te noemen “watersporthandel” en “watersportindustrie”. Hieronder behoren onder andere de volgende bedrijven:

Watersportwinkels, makelaar en verkoopbedrijven (dealers)van boten, jachthavens, watersprotverenigingen, onderhoud en reparatiebedrijven, jachtschilders, stoffeerdersbedrijven, scheepsinterieur en scheepstimmerbedrijven, jachtbouwers, installatiebedrijven voor motoren – elektronica, transportbedrijven enz.

 

Producten

Door onze expertise weten heel goed welke specifieke risico’s nodig zijn en welke behoeften deze bedrijven hebben. In dit opzicht bieden wij precies op maat voor deze bedrijven een uitgebreid pakket van alle nodige verzekeringen  Van een aantal produkten kunt u op deze site informatie vinden.

 

Advies

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak met een van onze buitendienstadviseurs.

Hij zal een volledig financieel plan voor uw bedrijf doen, hierbij neemt hij 4 aandachtspunten door. Allereerst maken bij een risicoanalyse voor uw bedrijf. Vervolgens geeft hij u advies over de beste manier om deze risico’s af te dekken. Ook kijkt hij naar mogelijke collectieve voordelen voor uw personeel en adviseert hij, als u het wenst, over uw persoonlijke verzekeringen.

Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. U kunt ons bereiken natuurlijk ook persoonlijk benaderen, 0416 – 79 52 64.