Xclusief Superjachtverzekering

 

Deze verzekering is bestemd voor jachten met een verzekerde waarde vanaf circa € 1.000.000,00 eventueel in gebruik als charterschip en/of voorzien van professionele bemanning.

Het maakt niet uit of het nu een superzeiljacht of supermotorboot betreft wij bieden u een verzekering volledig op maat zodat uw bezit goed verzekerd is. En u kunt uw zakenrelatie en/of vrienden waardan ook aan boord verwelkom.

 

Elke Xclusief Superjachtverzekering is maatwerk.

Daardoor sluit de dekking altijd aan op het specifieke risico en de wensen van de eigenaar van het jacht. In principe vormt een uitgebreide dekking (voor het jacht zelf en aansprakelijkheid) daarvoor de basis. Deze kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld:

– Een dekking voor Protection en Indemnity (P & I dekking) voor aansprakelijkheid. Deze dekking houdt rekening met specifieke risico’s die samenhangen met het bezit van een superjacht. Zo is er een aangepast (veel hoger) verzekerd bedrag. Bovendien is de aansprakelijkheid van u als eigenaar ten opzichte van de bemanning en de opvarenden gedekt.

– Een inboedeldekking voor zaken die u zelf nog aan boord brengt.

– Een ongevallendekking voor de opvarenden.

– Een ziektekostenverzekering voor (buitenlandse) bemanning.

 

Vaargebied

Bij Superjachtverzekering wordt het vaargebied in overleg met u optimaal afgestemd op uw wensen. Ook de plaats waar het jacht in de regel zijn vaste ligplaats heeft, wordt hierin meegenomen.

 

Wat zijn uw voordelen?

˃ De behandeling van deze verzekeringen gebeurt door watersportspecialisten, die beschikken over zeer ruime kennis en ervaring.

˃ In veel gevallen is het mogelijk om de waarde van het jacht door een expert van Delta Lloyd te laten vaststellen. Deze waarde geldt in geval van schade (waardegarantie).

˃ Een zeer volledige dekking, speciaal toegespitst op de risico’s die samenhangen met het bezit van (grotere) jachten.

˃ Flexibele voorwaarden.

˃Geen no-claimregeling, maar een vaste, scherpe premie die per risico op maat wordt vastgesteld.

 

De premieberekening voor superjachtenverzekering?

De premie wordt door ervaren specialisten met u en ons vastgesteld. Een premie op maat dus. De premie is afhankelijk van veel factoren, maar vooral van het type jacht, de ouderdom van het jacht en de verzekerde waarde. Ook aspecten als de frequentie waarmee u met uw jacht vaart en uw ervaring als schipper van het jacht kunnen een rol spelen bij het bepalen van de premie.

 

 

Meer informatie gewenst

Bent u geïnteresseerd in een van deze xclusieve superjachtverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak, of vraag een offerte aan. U kunt ons bereiken natuurlijk ook persoonlijk benaderen,0416 – 79 52 64.