Waarom

Waarom Henskens Yachtverzekeringen

Wanneer u opzoek bent naar een goede bootverzekering en een betrouwbare partner bent u met Henskens Yachtverzekeringen op de juist koers.
Als onafhankelijk adviseur is Henskens Yachtverzekeringen gespecialiseerd op het gebied van bootverzekeringen. Het gespecialiseerd en vakbekwaam team van Henskens begrijpt als geen ander dat het verzekeren van een boot anders is dan het verzekeren van bijvoorbeeld een huis of uit. Zij spreken uw taal, begrijpen uw vragen en wensen.

Maatwerk

Wat voor een boot u ook bezit, van roeiboot tot een super luxe jacht, wij zijn thuis in de totale watersport markt voor uw bootverzekering, pleziervaartuigenverzekering of jachtverzekering hoe u het ook wilt noemen.
Wij helpen u met de juiste keuze voor een passende bootverzekering. Want de ene maatschappij heeft voor u betere voorwaarden dan een anders. Of de een ander is beter geschikt voor uw type boot. Weer een ander voldoet beter aan uw wensen. En weer een ander is beter geschikt gezien het gebruik van de boot, denk hierbij aan verhuur, permanente bewoning of een wereldreis.

Waarom ons inschakelen

Een bootverzekering online afsluiten en toch een adviseur inschakelen? Wij helpen u als onafhankelijk adviseur en kunnen u helpen bij de juiste bootverzekering. Voor iedere aanvraag kijken wij wat de gunstigste voorwaarden en premie zijn en dit afgestemd op de van u ontvangen informatie. Vanuit dit standpunt adviseren wij u de beste bootzekering. Dus een advies op maat afgestemd aan uw wensen.
Wij nemen daarom veel werk voor u uit handen, de hele verzekeringsmarkt af surfen voor de juiste aanbieding is voor u niet nodig. De belangrijkste aanbieders met als specialisme (of een gespecialiseerde afdeling watersport) vertegenwoordigen wij.
Heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij nemen alle tijd voor u. Zodat de juiste keuze kunt maken voor uw bootverzekering.

Zelf vergelijken of berekenen

Wanneer u zelf de premie van een bootverzekering wenst te berekenen of zelf bepalen welke de beste bootverzekering voor u is, ook dat kan ook via onze site. U gaat hier voor naar bootverzekering vergelijken. Hier kunt u tussen een aantal geselecteerde maatschappijen bepalen wat voor u de beste bootverzekering is.
Heeft u toch vragen of advies nodig? Bel ons dan 0416 – 79 52 64 of vraag online een offerte aan.