Een bootverzekering naar uw wensen!

Het verzekeringen van boten is specialisme, Wij van Henskens Yachverzekeringen hebben ons gespecialiseerd in het verzekeringen van boten. Voor het verzekeren van uw boot bent u dus bij ons op het juiste adres. Of het nu een motorboot, zeilboot of wat voor boot ook is, u vindt bij ons de juiste gesprekspartner voor uw bootverzekering.

Er is geen standaard polis voor alle watersporters.

  • Geen type boot is gelijk
  • Geen Schipper is gelijk
  • Geen vaargebied is gelijk
  • Gebruik is niet gelijk

Een bootverzekering naar uw wensen is niet eenvoudig.

De Nederlandse verzekeringsmarkt biedt u vele mogelijkheden aan bij diverse aanbieders, die ieder hun eigen producten voeren. Bij het zoeken naar de juiste verzekeraar dient u erop toe te zien dat men ter zake deskundig is voor de watersport, dus ook uw taal spreken. Daarbij dient men te zorgen voor een correcte en snelle afwerking van zaken en natuurlijk voor goede voorwaarden.

Er zijn op de Nederlandse markt veel aanbieders. Om daar een goede keuze uit te maken is al een behoorlijke klus. Een kleine greep uit de mogelijke maatschappijen: Allianz – ASR – Avero Achmea – Centraal Beheer – Delta Lloyd – DOV – EOC  – Europeesche – FBTO – Interpolis – Kuiper – London – TVM Schepenverzekering – Ohra – Pantaenius Yachtverzekeringen – Reaal –  – Turien en Co – Unigarant – Unive – enz..

Daarbij ook nog rekening houden met de diverse voorwaarden. Een greep uit de diverse producten voor uw boot verzekering zijn: WA / Casco – WA Casco plus – WA Beperkt Casco – WA Uitgebreid – WA Casco Basis – WA Casco Uitgebreid – WA Casco optimaal – WA/Casco plus – Vaarriantpolis – Xclusief Luxejachtverzekering – Xclusief Superjachtverzekering.

Henskens Yachtverzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van boten en heeft de kennis in huis om u te adviseren welke maatschappij en product het beste past bij uw wensen. Wilt u dat wij u al het werk uithanden nemen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.