Uw visboot en de uitrusting verzekerd

Volvertrouwen het water op om te vissen

visboot en hengelsportuitrusting verzekerd?Uw visboot staat voor genieten. En dat wilt u natuurlijk goed verzekeren.

Met een goede bootverzekering en een goede verzekering voor uw hengelsport uitrusting is dat geen enkel probleem.

 

Uw visboot

Een die niet alleen rekening houdt met het type boot, maar ook met de wensen van de eigenaar zoals uw visuitrusting. U krijgt maatwerk van hoge kwaliteit, tegen een scherpe premie.

 

Hengelsportuitrusting

Uitbreiding van uw bootverzekering met de hengelsportuitrusting verzekering.

Uw hengelsport moet voor u een ontspanning zijn, waarvan u volop moet kunnen genieten. Als u er veel geld en tijd in steekt is het zeker niet fijn wanneer u onverhoopt schade aan uw hengelsport  artikelen krijg.

Geniet u in uw vrije tijd actief van uw hengelsport? Denk dan aan onze speciale hengelsportverzekering. Daarmee is de kostbare uitrusting verzekerd tegen schade, diefstal en verlies.

Het hele jaar door en overal ter wereld. Dus ook bij u thuis, op of aan de rand van de rivier,  of bijvoorbeeld op zee.

Als er iets misgaat, kunt u rekenen op een snelle afhandeling van de geldzaken. Zodat u weer snel van uw hobby kunt genieten!

Scherpe premie

De boot- en de hengelsportuitrusting verzekering is een uitstekende combinatie voor de hengelsporter. Niet alleen vanwege de scherpe premie, maar ook door de precieze dekking-op-maat,

De premie wordt berekend op basis van verschillende factoren, zoals het type boot, de dagwaarde of nieuwprijs, de duur van uw nieuwwaardedekking, het vaargebied, de hoogte van het eigen risico enzovoort.

Offerte

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons een uitvoedige omschrijving van de voorwaarden.