Verzekeren vereist maatwerk

Specialist bootverzekering Henskens Yachtverzekeringen

Geen schip, geen schipper of geen vaargebied is gelijk, het maakt veel uit of een boot op de Middellandse Zee vaart, of een sportboot op de Maas of een sloep op de Vecht. Elke situatie vraagt maatwerk. Door een juiste opgave van uw wensen kunnen wij de meest passende verzekering verzorgen tegen een gunstige premie.

Uw specialist bootverzekering Henskens Yachtverzekeringen waarvan de adviseurs  een gedegen kennis hebben van de watersportmarkt en als geen ander kennen wij de risico’s die aan uw hobby zijn verbonden, want ook uw hobby is ook de hobby van onze adviseurs.

De mogelijkheden

Via deze site van de specialist bootverzekering Henskens Yachtverzekeringen kunt u zelf:

  • een bootverzekering vergelijken
  • de premie berekenen
  • direct aanvragen

Maar heeft u liever een advies op maat. Ons team van waterpsortspecialisten staat klaar om u te helpen welke bootverzekering het beste bij u past.

Een offerte bootverzekering

Als bootbezitter heeft u o.a. het voordeel dat u zelf geen vergelijking meer hoeft te maken tussen diverse aanbieders. U ontvangt van ons een bootverzekering met een concurrerende premie en met goede voorwaarden afgestemd op uw wensen.

Als u overtuigd bent van onze offerte kunt u de verzekering aanvragen, en na ontvangst van de polis heeft u nog een bedenktijd om de polis definitief te accepteren.

Wij willen u overtuigen met goede voorwaarden, service, duidelijkheid en prijs. Vraag dus geheel vrijblijvend uw offerte aan en laat ons u overtuigen.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze offerte dan mag u ons altijd bellen. Als het nodig is staan wij bij u aan de boot of op de steiger, zowel bij de (offerte)aanvraag als na het sluiten van de verzekering. Wij vinden het heel normaal dat wij persoonlijk contact met u hebben en u persoonlijk kunnen informeren.

Aanvullende Verzekeringen

Naast het verzekeren van uw boot adviseren wij u ook over aanvullende verzekeringen.

  • Ongevallen Opvarende Verzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering

Aanbouw-/Refitverzekering

Indien u uw boot gaat bouwen of opknappen / refit ook dan zijn wij uw adviseur voor het verzekeren van de risico’s die u dan loopt.

Permanente bewoning

Verblijft u permanent op het water, in uw woonboot, woonark, schark, watervilla of varenschip, ook hiervoor hebben wij een passende oplossing en zijn graag uw adviseur.

Verhuur/Charter

Wanneer u uw boot verhuurd, charter of beroepsmatig gebruikt ook dan hebben wij voor een gepast oplossing.