Hebt u een Jurist aanboord?

Indien u gekozen heeft voor onze pleziervaartpolis heeft u een uitstekende dekking. Echter kunnen er juridische conflicten ontstaan, waarvoor de pleziervaartpolis geen dekking biedt. Hierdoor kunnen de financiële gevolgen groot zijn

De conflicten die u kunt krijgen zijn o.a.:

  • De leverancier/bouwer komt zijn garantie bepaling met u niet na
  • Uw boot heeft schade gekregen en de reparateur heeft de reparatie verkeerd uitgevoerd, of onvolledig
  • Een erkende reparateur heeft uw boot “winterklaar” gemaakt desondanks krijgt u alsnog schade.
  • U hebt gekozen voor een nieuwe boot, maar de aflevering wordt veel te laat gedaan, wat dan.
  • De boot ligt afgemeerd en iemand vaart tegen uw boot aan. Het casco schade wordt vergoed door uw verzekeraar, echter u hebt nog meer schade die u op de tegenpartij wilt verhalen.

 

Indien u niet gekozen heeft voor een rechtsbijstand verzekering kunt u rekenen op een goed tarief van een advocaat. Als u gekozen heeft voor een rechtsbijstandverzekering dan wordt u bijgestaan door de verzekeraar welke u een premie in rekening brengt wat vele euro’s lager is dan het tarief van de advocaat.

Natuurlijk kunnen wij u ook een rechtsbijstandverzekering leveren voor andere juridische conflicten waarmee u in het dagelijks leven “aan de wal” te maken kunt krijgen.

Of misschien hebt u zelf al een uitgebreide rechtshulpverzekering gesloten. Controleer dan uw polis of ook geschillen betreffende uw vaartuig op deze polis zijn meeverzekerd. Sommige polissen sluiten het risico uit of sluiten het uit boven een bepaalde waarde. U kunt dan onze dekking gebruiken als aanvulling.

 

Laat u vrijblijvend door ons adviseren en vraag  een offerte aan