Visie en Missie

 

Henskens Yachtverzekeringen welk is ontstaan uit de passie voor de watersport adviseert, begeleid, onderhoud, begeleiding verzekeringsproducten voor de watersport, zoals bootverzekering.

Naast onze eigen visie en passie is het wel van belang dat onze partners onze visie ondersteunen en zelf ook een passie en kennis van de watersport hebben. Hierdoor ontstaat ook een samenwerking met een aantal voorkeursmaatschappijen

 

Visie

Naast onze passie voor de watersport houden wij ook van ons vak, een combinatie die prima samen gaat als gespecialiseerd onafhankelijk intermediair. Welke ten goede komt aan de relatie.

Ondanks ons te profileren als intermediair voor watersportverzekeringen / bootverzekeringen geloven wij in een betrouwbare en deskundige lange termijnrelatie met onze relaties. Door onze kennis regelmatig te toetsen aan de markt en op peil te houden, kunnen wij u altijd een optimaal advies verstrekken, hierbij staat het belang van de relatie voorop.

Hierbij zal een persoonlijk contact altijd centraal staan waardoor een duurzame relatie kan worden opgebouwd.

 

Missie

Als intermediair profileren wij ons als toonaangevende partij in de watersportbranche, waarbij onafhankelijkheid, deskundigheid, efficiëntie en een goede service aansluiten op de wensen van onze relaties.

 

Maatwerk, flexibiliteit, persoonlijk en duurzaam contact.

Wij treden op als bemiddelaar waarbij wij volledig onafhankelijk en zonder verplichtingen van aanbieders voor u een advies op maat verstrekken.

Flexibel, door het aanbieden van diverse verzekeraars waardoor maatwerk geleverd wordt. Om maatwerk te leveren kan  persoonlijk contact wenselijk zijn. Maar ook snel en korte communicatie via internet. Deze vorm van dienstverlening  geeft een unieke schakel tussen u en ons , waardoor een duurzaam en langcontact ontstaat.

De dienst verlening stopt niet bij het afsluiten van de verzekering / financiële dienst. Ons relatie met u start dan. Wij vinden het van belang dat wij een jarenlange relatie opbouwen  welke is gebaseerd op  wederzijds vertrouwen.

 

Hierbij dienen wij c.q. onze medewerkers o.a.:

> Altijd onafhankelijkheid / zelfstandigheid behouden

> Bij schade de relatie goed te ondersteunen

> Altijd betrokken dienen te zijn bij de watersport

> Over een verregaande kennis van de markt te beschikken

> De kennis op peil te houden en daar waar nodig uit te breiden

> Een gevarieerd aanbod verzekeringsproducten kunnen aanbieden

> Een solide partij te zijn

> Een selectie te maken uit gerenommeerde maatschappijen

> Voldoen aan alle  eissen die de wet voorschrijft

> Maximale service verlening