Over ons

Met Henskens Yachtverzekeringen aan het roer heeft u  de beschikking over een onafhankelijk en gespecialiseerd kantoor in financiële dienstverlening voor de watersport, zoals o.a. bootverzekeringen, samen zorgen wij ervoor dat u de juiste koers vaart.

Wij geloven in korte lijnen en deskundige medewerkers die zich als specialist uitsluitend bezighouden met bootverzekering (voor particulieren, bedrijven en verenigingen) en zakelijke verzekeringen voor bedrijven/verenigingen welke verbonden zijn aan de watersport.

Door onze service, kennis en mogelijkheden van en over bootverzekeringen komen onze klanten uit Nederland, België als zowel Duitsland.

Maatwerk

Hier bieden wij u onze diensten aan om uw boot op de juiste manier te verzekeren. Hierbij is elke offerte-aanvraag maatwerk, dat wil zeggen afgestemd op uw specifieke wensen.

Bootverzekeringen worden uitsluitend aangeboden van verzekeraars die gespecialiseerd zijn de in pleziervaart en/of beroepsvaart en zich onderscheiden door goede voorwaarden, gunstige premie en een goede bemanning met kennis van boten in combinatie met verzekeringen.

Direct contact

Steeds meer mensen regelen hun verzekeringen via internet, deze mogelijkheid bieden wij met onze site. Maar wenst u direct contact. Dan kunt u ons telefonisch bereiken zonder keuzemenu’s. U krijgt direct een deskundige medewerker die zich uitsluitend bezig houd met bootverzekeringen.

Watersportwereld

Door onze service, kennis, heldere informatie, de mogelijkheden van en over bootverzekeringen komen onze klanten uit Nederland, België als zowel Duitsland.