Een ongeval kan grote gevolgen hebben

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook wanneer u met familie en vrienden geniet op en rondom het water. Een kleine onachtzaamheid heeft vaak grote gevolgen.

 

Ongevallendekking per opvarende

Als Schipper / eigenaar voelt u zich verantwoordelijk voor de bemanning. Een geruststelling, al is het een pleister op de wond, dat er een financiële ondersteuning klaar ligt voor de benadeelde. Per opvarende is er een bedrag gereserveerd bij overlijden en bij invaliditeit.

Er zijn bootverzekeringen waarbij de ongevallen opvarende verzekering standaard is meeverzekerd. Wanneer het niet standaard is meeverzekerd heeft u de mogelijkheid om dit aanvullend extra mee te verzekeren. In ons advies voor uw bootverzekering geven wij altijd aan of dit extra mee verzekerd dient te worden of standaard al is meeverzekerd.

Er is meer mogelijk

Het kan zijn dat u, gezien uw persoonlijke omstandigheden, de mogelijkheden welke geboden worden op de verzekering voor de boot te weinig vindt. U kunt er dan voor kiezen om een persoonlijk ongevallen of gezinsongevallen verzekering te sluiten. Deze verzekering is dan 24 uur per dag van toepassing, dus ook als u niet op uw boot verblijft.

U dient er wel rekening mee te houden dat deze verzekering uitsluitend voor u en/of uw gezinsleden is en niet voor derden.

En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.