Maritiem ’s-Hertogenbosch is van start gegaan. Een nautisch evenement in en rondom het water van Den Bosch voor jong en oud. Van een gezellige braderie tot een grootse vuurwerkshow en van leuke waterspelen op het Waterfunplein tot gezellige muziek en lekker eten. Op http://www.maritiemshertogenbosch.nl/ vind je het complete programma.

Een van de onderdelen is de Braderie op zaterdag 16 september e zondag 17 september. Op deze braderij zal “Henskens Yachtverzekeringen” ook vertegenwoordig zijn.  Heeft u vragen over uw bootverzekering dan kunt u bij ons terecht.

Een gezellige braderie in het middeleeuwse centrum van Den Bosch, binnen het waterrijke gebied. Er is plaats voor zo’n driehonderd marktkramen. De braderie omvat een grote diversiteit aan hobby’s, oude ambachten, kunst, watersport, heerlijke, vaak exotische hapjes en drankjes op de feestelijk versierde kramen. De braderie trekt ruim 150.000 bezoekers. Zeker een bezoekje waard dus. De braderie vindt plaats op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur op de Handelskade, Orthenstraat, Jan Heinstraat, Visstraat en Zuid-Willemsvaart.

Op deze braderie zal “Henskens Yachtverzekeringen” ook vertegenwoordig zijn, aan de handelskade.  Heeft u vragen over uw bootverzekering dan kunt u bij ons terecht.

U komt toch ook? Graag tot ziens op 16 en 17 september in het mooie Den Bosch!