Unieke boten vereisen een uniek bootverzekering

 

De een noemt het een superjacht (superyacht) de ander een megajacht ( megayacht) of luxe jacht (luxe yacht) en de ander noemt het een xclusiefjacht(xclusiefyacht).

Duidelijk is in ieder geval dat deze boten en andere aandacht vereisen, dan een standaard bootverzekering.

Of uw jacht zich nu in het binnenland of buitenland bevindt, u wilt zekerheid en beste zorg voor uw kostbare bezit, en de eventuele vaste bemanning van uw jacht. En vaart u charter met u jacht wilt u natuurlijk ook het beste regelen voor de passagiers.

Wij beschikken over uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van pleziervaartuigenverzekering en de expertise in het verzekeren van exclusieve jachten. Een Xclusief Jachtzekering is dan ook zeer flexibel. De dekking sluit altijd aan op de specifieke risico’s en op uw wensen als eigenaar van het jacht. Dit doen wij u goed overleg met de verzekeraar.

De premieberekening voor megajachten – super jachten – luxe jachten – exclusieve jachten verzekering?

De premie wordt door ervaren specialisten met u en ons vastgesteld. Een premie op maat dus. De premie is afhankelijk van veel factoren, maar vooral van het type jacht, de ouderdom van het jacht en de verzekerde waarde. Ook aspecten als de frequentie waarmee u met uw jacht vaart en uw ervaring als schipper van het jacht kunnen een rol spelen bij het bepalen van de premie.

Meer informatie gewenst

Bent u geïnteresseerd in een van deze xclusieve jachtverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak, of vraag een offerte aan. U kunt ons bereiken natuurlijk ook persoonlijk benaderen,0416 – 79 52 64