Online wijzigen van uw gegevens

 

Als u uw bootverzekering wilt wijzigen, is het belangrijk dat u uw wijzigingsverzoek tijdig aan ons doorgeeft. Uw bootwijziging wordt net zoals een nieuwe aanvraag behandeld. Eventueel kijken wij ook of de eerder geadviseerde/gekozen bootverzekering nog de juiste keuze is.

Via onderstaand formulier kunt u de volgende wijzingen doorgeven betreffende uw bootverzekering zoals: een nieuwe boot – uw motor – bijboot – trailer – vaargebied – ligplaats – de dekking enz. enz..

 

Opzegging doorgeven

Ook dat kan via de site. Maar wij adviseren u hiervoor contact met ons op (0416 – 79 52 64) om een verzekering te beëindigen. Wij horen graag van u waarom u een verzekering wilt opzeggen. Mocht er nog geen alternatief zijn, dan helpen wij u graag bij het vinden van een betere oplossing voor u, en een verzekering welke aan uw wensen voldoet. U kunt natuurlijk ook via een e-mail of het wijzigingsformulier de verzekering beëindigen.

 

Uw actueel telefoonnummer, mailadres, correspondentie adres

Zorg ervoor dat wij altijd over uw telefoonnummer en e-mail adres beschikken, zodat we altijd contact met u kunnen opnemen als er belangrijke zaken moeten worden doorgegeven. Maat ook als uw woonadres wijzigt vernemen wij dat graag zodat eventueel post, ook door de verzekeringsmaatschappij juist bezorgd kan worden.

 

Wijziging op uw verzekering

Polisnummer

Naam

Postcode

Wijzigingsdatum

Adres

Woonplaats

Verkoop van het vaartuig JaNee

Vervanging van het vaartuigJaNee

Wijziging motorJaNee

Wijziging bijboot / volgboot JaNee

Wijziging trailerJaNee

Wijziging vaargebiedJaNee

Wijziging verzekeringsvormJaNee

Wijziging eigen risicoJaNee

Wijziging ligplaatsJaNee

Wijziging gebruik vaartuigJaNee

Wijziging van uw gegevens (aanvrager)JaNee

Overige wijziging(en) / opmerking(en)JaNee

Slotvraag

Is een door u of een belanghebbende aangevraagde verzekering ooit geweigerd of opgezegd dan wel tegen bijzondere voorwaarden geaccepteerd of voortgezet?

Bent u of is een andere belanghebbende bij deze verzekering, in de laatste acht jaar als verdachte of ter uitvoering van een opgelegde (straf)maatregel, in aanraking geweest met politie of justitie?

Belangrijk: lees voordat u de verzekering afsluit de toelichting op de reikwijdte van de mededelingsplicht

Ik verklaar dat de gegeven antwoorden juist en volledig zijn en ga akkoord met de toepassing van de polisvoorwaarden onder voorbehoud van acceptatie door de verzekeringsmaatschappij.

Eventuele opmerkingen