Al uw verzekeringen via Henskens Yachtverzekeringen?

 

Hebt u uw bootverzekering, en eventueel aanvullende verzekeringen bij Henskens Yachtverzekeringen en bent u tevreden over onze dienstverlening? Dan kunt u overwegen om uw overige verzekeringen bij ons onder te brengen. Dat kan heel eenvoudig met een intermediairswijziging.

 

Extra korting van 10% en geen kosten

Hebt u elders verzekeringen lopen, dan kunt u deze kosteloos oversluiten naar ons. Bovendien profiteert u van 10% extra korting op de reguliere tarieven, en u behoudt natuurlijk de zelfde polisvoorwaarden en dekking. Wilt u hierover meer weten?

Natuurlijk kunt u ook meerdere verzekeringen onderbrengen door: nieuwe verzekering aan te vragen, of verzekeringen over te sluiten.

 

Assistentie bij oversluiten:

Als u uw verzekering(en) op dit moment via één van verzekeraars heeft, welke opgenomen zijn in onderstaand formulier en u wenst deze in het vervolg via Henskens Yachtverzekeringen te laten lopen dan kunt u het intermediairswijzigingsformulier invullen of contact met ons op te nemen. In beginsel blijft alles verder gelijk: dat wil zeggen uw polisnummer, evenals de voorwaarden. U hebt echter voortaan nog maar één assurantiekantoor.

Per verzekering dient u hiervoor onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier zullen wij met u contact opnemen, voor de verdere afwikkeling.

Of u mailt kopieën van de polissen aan ons, wij verzorgen dan de verder afhandeling voor u.

Uw gegevens

Voornaam

Adres

Postcode

Telefoonnr.
(overdag)

Fax

E-mailadres

Achternaam

Huisnummer

Woonplaats

Telefoonr.
(avond)

Verzekeringsgegevens

Maatschappij

Verzekering

Anders nl.

Polisnummer