Hebt u een website en wilt u graag extra inkomsten genereren?

 

Bent u webmaster /eigenaar van een goed bezochte site en heeft u interesse in het aanbieden van onze producten via uw site? Dan heeft Henskens Yachtverzekeringen voor u een programma beschikbaar.

Een programma waarbij uw bezoekers online een bootpremie berekening doen voor hun bootverzekering en de verzekering rechtstreeks kunnen aanvragen. Wilt men het zelf niet berekenen kunnen zij ook een offerte aanvragen. Maar altijd wordt genoteerd dat de klant via uw site ons benaderd heeft.

Hiermee kunt u geld verdienen door Henskens Yachtverzekeringen onder de aandacht te brengen bij uw bezoekers.

Stuurt u een bezoeker door die een aanvraag doet bij ons, dan ontvangt u daar een vergoeding voor. De vergoeding die u ontvangt is aanhankelijk van de aanvraag maar zondermeer aantrekkelijk.

Wij zijn zeker in u geïnteresseerd als de inhoud van uw site betrekking heeft over watersport en de ruimste zin van het woord, dit kan zijn een watersportwinkel/shop zijn of onderhoud over boten, of verkoop/aankoop van boten, verzamelpagina over boten, watersport enz. enz..

 

Meld u aan!

Hebt u een website en wilt u graag extra inkomsten genereren of heeft u interesse in een samenwerking? Meldt u dan aan om de campagnes, over bootverzekering,  binnen uw site op te nemen, of interesse heeft in een samenwerking. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden

Uw gegevens

Voornaam

Adres

Postcode

Telefoonnr.
(overdag)

Fax

E-mailadres

Achternaam

Huisnummer

Woonplaats

Telefoonr.
(avond)

Omschrijving afspraak voor partnerprogramma

Betreft

Omschrijving

Gewenste datum voor een afspraak

Gewenste datum

Alternatief 1

Alternatief 2