Hoe werken wij

Wij heten u graag welkom als relatie van Henskens Yachtverzekeringen en leggen u daarom graag uit hoe wij werken.

Samenwerking

Wij werken samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars. Dit kunnen wij doen omdat 100% onafhankelijk zijn.

Deze verzekeraars hebben wij zorgvuldig gekozen, en aan hen stellen wij hoge eisen welke wij ook aan ons stellen. Dit moet gebeuren met en uitstekende service, goede kennis van het product en persoonlijk contact.

Ook de samenwerking met u is van groot belang om aan u een goede service te bieden. Hiervoor vinden wij een benadering zoals u dat wenst van belang. Hierbij met goed overleg van belang om aan u een goede service te bieden

Onafhankelijk

Henskens Yachtverzekeringen is een 100% onafhankelijk werkende financiële dienstverlener welke zich gespecialiseerd heeft in bootverzekeringen.

“Onafhankelijk? Een veel gehoorde vraag is dan “Hoe verdienen jullie ?” Als tussenpersoon ontvangen wij een vergoeding als er via een verzekering wordt afgesloten, dit kan eenmalig of doorlopend zijn. Met dit geld kunnen wij o.a. onze service regelen.

Uitgebreide service

Wij gaan verder als alleen het afsluiten via deze site. Ook helpen wij u met;

  • de keuze
  • het afsluiten
  • regelen de overstap
  • handelen uw schade af
  • vragen over de inhoud van de voorwaarden
  • enz. enz

Direct online vergelijke en/of afsluiten

Wanneer u zelf alles wenst te regelen ook dan dat kan. Via deze site kunt u direct online ons aanbod vergelijken. En ook eventueel direct afsluiten.

Maar heeft u onverhoopt als nog vragen ook dan bieden wij u graag onze service aan.

Spoed

Wanneer er sprake is van spoed of schade of u heeft dan liever direct telefonisch contact met ons. Dan zijn wij voor u bereikbaar op het telefoonnummer 0416 – 79 52 64.