Uw vakanties en verblijf aan boord; het hele jaar verzekerd!

 

Voor hen die regelmatig op vakantie gaan, is een doorlopende reisverzekering en eventuele annuleringsverzekering de perfecte verzekering. Zeker als de weekenden en vakantieweken die u doorbrengt met uw boot ook nog eens verzekerd zijn.

Daarbij is deze helemaal naar uw persoonlijke wensen en gezinssamenstelling aan te passen. De basisverzekering kunt u met verschillende dekkingen uitbreiden.

Deze verzekeringsvorm bestaat uit onderdelen, die per verzekeraar weer kunnen verschillen. In het algemeen zijn de volgende dekkingsonderdelen beschikbaar:

Basisdekking:

een verzekering tegen onvoorziene kosten van o.a. repatriëring, inclusief gebruik 24-uurs alarmcentrale/hulpdienst voor spoedeisende kwesties

Recreatiedekking Nederland:

met deze uitbreiding zijn ook de weekenden en vakantieweken die u in eigen land doorbrengt verzekerd. Bijvoorbeeld als u met uw boot, kampeerauto of caravan erop uit trekt. U heeft in Nederland dan dezelfde dekking als in het buitenland.

geneeskundige kosten:

verzekering tegen onvoorziene kosten van geneeskundige hulp zoals ambulancevervoer, artsenbezoek, ziekenhuisopname, medicijnen, hulpmiddelen, etc.

ongevallen:

verzekering van een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval

bagage:

verzekering tegen schade door verlies of beschadiging van uw reisbagage

aanvullend:

verlies of diefstal van geld /geldwaardige papieren, verzekering tegen de gevolgen van risicovolle activiteiten zoals duiken, wintersport etc..

aanvullend annuleringsverzekering:

verzekering tegen kosten die gepaard gaan met het niet doorgaan of voortijdig beëindigen van de reis, door onvoorziene omstandigheden zoals ziekte van een reisgenoot of ernstige ziekte van een thuisblijver

Per reis of doorlopende?

Een reis- en/of annuleringsverzekering kan per reis worden afgesloten. Voor hen die vaker op reis gaan is een doorlopende reisverzekering vaak een handige en voordelige oplossing. En tevens is uw verblijf aan boord verzekerd, indien u ook voor de “Recreatiedekking Nederland” heeft gekozen.

Voor ondernemers kan een gecombineerde verzekering voor zaken- én privé-reizen de uitkomst zijn.

 

Laat u vrijblijvend door ons adviseren en vraag een offerte aan.